Wie ik ben

Heleen Blees

Wie ik ben

Mijn naam is Heleen Blees. Eén ding wil ik voorop stellen: ik ben geen coach. Ik ga jou niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Wat ik ben, is een sparringpartner, een luisterend oor en een onbevooroordeelde maar zorgvuldige doorvrager.

Ik geloof dat de druk om je anders voor te doen dan je daadwerkelijk bent een belangrijke factor is bij veel conflicten. Door weer met je innerlijke zelf in contact te komen en je nieuwe inzichten in te zetten, zul je minder stress ervaren en ben je beter in staat om conflicten op te lossen. Dit proces kost veel energie, maar resulteert altijd in zowel inzicht als uitzicht.

Mijn achtergrond

Na een jarenlange carrière binnen zowel profit als non-profit bedrijven besloot ik om mijn passie te volgen en mijn persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Ik heb zowel de opleiding tot NLP practioner als die voor het werken met de IoPT-methodiek met succes afgerond.

De belangrijkste leermeester vind ik echter de universiteit van het leven. Kennis en ervaring vormen het fundament onder Bleestalent, een fundament dat elke dag weer wordt versterkt door nieuwe indrukken, gesprekken en het volgen van vakopleidingen.

Ruimte voor talent

Het leven is de beste leermeester en aan de lessen is geen einddatum verbonden. Ons hele leven blijven we leren en maken we ruimte voor onze creativiteit en voor het ontwikkelen van onze talenten. Dit is belangrijk voor iedereen die ik mag begeleiden: je bent nooit te oud om te leren, nieuwe talenten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Het stapje voor de psycholoog

Wanneer je met een probleem bij mij komt, gaan we uiteraard samen naar een oplossing zoeken. Een traject bij mij gaat echter verder dan dat. Ik ga met jou op zoek naar de achterliggende, diepere oorzaak van het probleem en naar jouw verborgen talenten. Pas wanneer jij over de tools en inzichten beschikt om je uitdagingen te tackelen en gelukkiger in het leven te staan, beschouwen we onze missie als geslaagd. Door de diepte die we opzoeken, kun je mijn ondersteuning zien als de stap die voor een psycholoog komt.

Neem contact met me op