Loopbaan begeleiding

Werk is méér dan alleen een inkomstenbron

Gedurende je leven breng je veel tijd door op je werk. Het is daarom niet meer dan logisch dat je in een job werkt die goed bij je past. Een job waarin je jezelf mag en kan zijn, waarin er ruimte is voor jouw unieke persoonlijkheid en talenten. Wanneer je op zo’n werkplek zit, haal je veel plezier en voldoening uit je job. Dat is hoe ik mijn werk ervaar en ditzelfde gun ik jou ook. Door middel van loopbaanbegeleiding of re-integratie werk ik samen met jou naar dit ultieme doel toe. 

Loopbaanbegeleiding

Ieder mens beschikt over verborgen talenten en unieke eigenschappen die in de juiste job helemaal opbloeien. Deze talenten en eigenschappen gaan wij tijdens een traject onderzoeken om te bezien of ze nog op de juiste manier binnen jouw loopbaan fitten. Aan de andere kant kijken we ook naar de belemmeringen die je ervaart. Wat zorgt ervoor dat jij niet lekker in je vel zit? Hoe kun je leren om deze hindernissen te overwinnen? Welke tools kun je leren om het beste uit jezelf te halen?

Re-integratie

Wanneer je door langdurige ziekte of omstandigheden langere tijd niet hebt kunnen werken, kan het lastig zijn om uiteindelijk weer aan de slag te gaan. Wanneer dit wel je intentie is, kan een re-integratietraject jou helpen om op een veilige, gezonde manier weer een plek te vinden in het werkveld. In de eerste instantie kijken we samen of dit binnen je huidige organisatie kan, indien nodig binnen een aangepaste of andere job. Wanneer dit niet haalbaar is, begeleid ik je bij het zoeken van nieuw, passend werk.

Voor wie is loopbaanbegeleiding of re-integratie?

Loopbaanbegeleiding of re-integratie is voor iedereen die om welke reden dan ook geen plezier en voldoening uit hun werk meer halen of die door omstandigheden zijn uitgevallen, maar graag weer aan het werk willen gaan. Deze trajecten bied ik aan op basis van mijn ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, mensenkennis en de methodieken NLP en IoPT. Dit kan op verzoek van je werkgever, maar je mag een traject natuurlijk ook voor jezelf aanvragen. Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Neem contact met me op