Contact & FAQ

Enkele vragen die mij vaak worden gesteld beantwoord ik hieronder.
Staat die van jou er niet tussen of wil je ergens toch meer over weten?

Wil je kennismaken met mijn werkwijze, een traject inplannen of liever eerst een kennismakingsgesprek aanvragen?
Stuur me dan gerust een e-mail of vul onderstaand contactformulier in.

Ik reageer altijd binnen een dag.

Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Waarom noem je jezelf geen coach?

Coach vind ik persoonlijk geen fijne term. Ik ga jou niet vertellen wat je wel en niet moet doen. Ik zie mezelf liever als een luisterend oor, een doorvrager en iemand die jou een spiegel voorhoudt. Ik begeleid jou bij de weg die je aflegt en het in contact komen met je innerlijke zelf. De keuzes die je maakt komen vanuit jou. Mijn rol is het stimuleren van omdenken en het bieden van alternatieven waardoor je weer goed in je vel komt te zitten.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Individuele trajecten vinden in principe plaats in Apeldoorn. Ik beschik over een ruime werkkamer, waar de gesprekken plaatsvinden. Dit is de werkkamer die je op de foto’s op deze website ziet. In het geval van adviezen bij reorganisatie of trajecten waarbij contact met je werkgever wenselijk is, kan ik dit uiteraard ook op locatie doen.

Wordt een traject door mijn verzekering vergoed?

Een traject bij mij is een investering in je eigen ontwikkeling. In principe vergoeden verzekeraars dit niet. Wel vergoeden werkgevers in veel gevallen het traject van hun werknemers wanneer hun situatie ook uitdagingen oplevert op het werk.

Heb ik toestemming nodig van mijn werkgever om een traject aan te gaan?

Nee, het aangaan van een traject is jouw keuze. Wil je het traject echter door je werkgever laten vergoeden, dan is het uiteraard wel noodzakelijk om vooraf met hem of haar in overleg te gaan.